2024. április 25., csütörtök

2024.04.25., 29., 05.02. Időjárás app

 Feladat: Időjárás app - OOP módszerekkel, haladóknak adatkötéssel

Az alkalmazás célja, hogy a felhasználók hozzáadjanak és eltávolítsanak városokat egy listából, és megjelenítsenek alapvető időjárási információkat (pl. hőmérséklet, páratartalom, szélsebesség).

Főbb funkciók:

  1. Város hozzáadása: A felhasználó beírhatja egy város nevét egy TextBox-ba, majd egy Button segítségével hozzáadhatja azt egy ListBox-hoz.
  2. Város adatainak hozzáadása: Amikor a várost hozzáadtuk, hozzá lehessen adni hasonló módon a hőmérsékletet, páratartalmat, és szélsebességet.
  3. Város eltávolítása: A felhasználó kiválaszthat egy várost a ListBox-ból, majd egy Button segítségével eltávolíthatja azt a listából. Törölni kell a kapcsolódó adatokat is.
  4. Időjárás információ megjelenítése: Amikor a felhasználó kiválaszt egy várost a ListBox-ból, az alkalmazás megjelenít néhány alapvető időjárási információt (pl. hőmérséklet, páratartalom, szélsebesség -  mértékegységgel együtt). 

2024.04.25., 29., 05.02. Időjárás app

 Feladat: Időjárás app - OOP módszerekkel, haladóknak adatkötéssel Az alkalmazás célja, hogy a felhasználók hozzáadjanak és eltávolítsanak v...